Östermalm

Linnégatan 64

Kontor i historisk fastighet.

I det historiska kvarteret finns nu möjlighet att hyra kontor på flera plan i Officersstallet. Fastigheten från 1880-talet har kvar sin charm samtidigt som den har närhet till allt som staden har att erbjuda.

Planlösning

Rumsindelat kontor på tre plan fördelat på ca 200 kvm på plan BV, ca 400 kvm på plan 1 tr och ca 290 kvm på plan 2 tr. Eventuellt finns det möjlighet att hyra våningsplanen var för sig. I mitten av fastigheten finns den gemensamma entrén som tar dig via trappa eller hiss till önskat våningsplan. 

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen mitt på Östermalm och är omgivet av parker och härliga kvarter med restauranger. Promenadavstånd till Karlaplan, Stureplan, Djurgården och Gärdet. En känsla av lugn samtidigt som närheten till stadens puls finns runt hörnet.

Service

Då lokalen ligger endast någon minuts promenad från Karlaplan finns all tänkbar service i direkt närhet. Rakt över gatan finns den populära restaurangen Brasseri Elverket som serverar både lunch och middag. 

Kommunikationer

Tunnelbanans röda linje nås via kort promenad till Karlaplan och tar dig vidare till Tcentralen på ca 5 min. Flertalet busslinjer finns i området och tar dig till exempel till Reimersholme, via Kungsholmen, med buss 54, Gärdet via Karlaplan med busslinje 4 och efter den korta promenaden till Strandvägen finns möjlighet att ta både buss och tvärbana ut på Djurgården. 

tillbaka

Bilder

Karta